Vi på Äventyrsresor

Det är vi som hjälper dig iväg på ditt nästa äventyr!

Vi på Äventyrsresor är ett engagerat gäng som älskar nya upplevelser och tror på resande och möten som en positiv kraft. Vi har lång erfarenhet av reseproduktion och djup kunskap om våra resmål. Välkommen att höra av dig till oss!

Annie Blomqvist

Annie är verksamhetsansvarig på Äventyrsresor. Hon är en naturintresserad Kirunatjej som flyttat till Stockholm. Sedan 1989 har hon arbetat på många olika reseföretag med allt från företags- till privatresor, gruppresor och individuella resor. Privat trivs Annie bäst när hon är ute i naturen, och på senare år har hon återupptäckt sitt intresse för bordtennis, där hon även engagerar sig ideellt. Annie har en stark tro på teamwork och har mottot: Tillsammans är vi starka!

annie@aventyrsresor.se

Jenny Weiland

Jenny är reseproducent för våra aktiva resor och vandringar. Hon gillar utmaningar och trivs som bäst när hon är på resande fot. På sin lediga tid är hon gärna ute i naturen. 2018 stod hon på toppen av Afrikas högsta berg Kilimanjaro men har också vandrat i bl.a Himalaya, Karpaterna och på Färöarna.

jenny@aventyrsresor.se

John Hellervik

Vår göteborgare John hjälper dig att planera alltifrån safariresor i Östafrika och tigersafari i Indien till kryssningar kring Wrangelön. Han har stort intresse för djur och natur och är ofta ute och upptäcker nya områden i närheten av där han bor. Favoritresmål Borneo och Botswana. Även expert på flygbokning. På Äventyrsresor sedan 2011.

john@aventyrsresor.se

Paola Figueroa

Paola är vår resesäljare. Från en mediakarriär bytte hon till resebranschen då resandet alltid har haft en speciell plats i livet. Hon kommer från salsastaden Cali i Colombia och har stor passion för Sydamerika, Karibien, Afrika, djur och kultur och att utforska nya destinationer. På resan uppskattar Paola det genuina och lokala och reser gärna runt på destinationen för att hitta egna pärlor. På hennes lediga tid blir det mycket resande, musik, yoga och dans.

paola@aventyrsresor.se

Mollie Engstrand

Mollie är ansvarig för vår digitala marknadsföring. Hon delar sin tid mellan ReseSkaparna och systerbolagen i WE Travel Group. Utbildad digital marknadsförare på Stockholms Internationella Handelsskola och har arbetet hos oss sedan 2023. På resan uppskattas konst, kultur och natur.

mollie@wetravelgroup.se