Vi på Äventyrsresor

Det är vi som hjälper dig iväg på ditt nästa äventyr.

 • John Hellervik

  John Hellervik

  Reseproducent och resekonsult

  Vår göteborgare John hjälper dig att planera alltifrån safariresor i Östafrika till tigersafari i Indien och björnexpeditioner i Finland. Även expert på flygbokning. På Äventyrsresor sedan 2011.
  john@aventyrsresor.se

 • Anne Stenskog

  Anne Stenskog

  Reseproducent och resekonsult

  Anne har besökt de flesta av våra resmål och hjälper dig att hitta rätt resa oavsett om det är en safari i Tanzania, en kryssning runt Galapagos eller en djur- och naturresa i Costa Rica eller Borneo. Älskar våra aktiva resor och har gjort våra vandringar i bl.a. Peru, Nepal och Kilimanjaro. Specialist på familjeexpeditionerna, då hon varit på flera av dessa med sin egen familj. Anne brinner också för våra välgörenhetsprojekt. Jobbat på Äventyrsresor sedan 1998.
  anne@aventyrsresor.se

 • Håkan Tranér

  Håkan Tranér

  Reseproducent

  Aktiva resor och polardestinationer ligger Håkan varmt om hjärtat så om du vill vandra på din resa är det honom du ska prata med. Han har upplevt skillnaden mellan tunn luft på Kilimanjaro, Machu Picchu, Everest Base Camp och Island Peak. På Äventyrsresor sedan 2006.
  hakan@aventyrsresor.se

 • Peter Hunger

  Peter Hunger

  Reseproducent

  Peter är huvudansvarig för våra djur- och naturresor. Han har besökt de flesta stora nationalparkerna i östra och södra Afrika samt Indien. Han har följt med eller varit färdledare på våra kryssningar till Arktis och Antarktis, Kurilerna, Frans Josef land, Wrangelön och Galapagosöarna. Han är ornitolog och hjälper dig gärna om du har specifika frågor om djur- och fågelliv i de olika nationalparkerna. På Äventyrsresor sedan 1997.
  peter@aventyrsresor.se

 • Sofia Larsson

  Sofia Larsson

  Reseproducent och resekonsult

  Sofia ansvarar för produktionen av de flesta av våra Familjeexpeditioner. Har du frågor kring våra resor till Centralamerika och Asien, eller om du vill göra en resa som kombinerar sol och bad med naturaktiviteter eller safari, är Sofia den du ska kontakta. Några av favoritresmålen är Sydafrika, Sri Lanka och Mexiko, gärna tillsammans med barnen. På fritiden spelar hon innebandy och är lagledare för ett pojklag i fotboll. På Äventyrsresor sedan 2003. 
  sofia@aventyrsresor.se 

 • Kerstin Swanvall

  Kerstin Swanvall

  VD för Äventyrsresor och WE Travel Group

  Kerstin är VD på Äventyrsresor. Hon har lång erfarenhet av naturresor och har även följt med våra svenska grupper till Äventyrsresors mest klassiska resmål, bl.a. Galapagos, Östafrika, Svalbard, Pantanal, Alaska och Borneo. På fritiden paddlar hon kajak, åker skidor, cyklar, rider och är ledare för en frilufsargrupp i Friluftsfrämjandet. På Äventyrsresor sedan 1999.
  kerstin@aventyrsresor.se