Vi på Äventyrsresor

Det är vi som hjälper dig iväg på ditt nästa äventyr.

 • Anna Teiner

  Anna Teiner

  Anna är Marknadschef på Äventyrsresor. Anna har arbetat med upplevelser hela sitt liv, tidigare med böcker och nu med resor. Resa, läsa och träning i alla former är det som Anna tycker mest om samt vandringar i skog och mark. Bästa resmålet är Borneo som Anna besökte under 2017. anna@aventyrsresor.se

 • John Hellervik

  John Hellervik

  Reseproducent och resekonsult

  Vår göteborgare John hjälper dig att planera alltifrån safariresor i Östafrika till tigersafari i Indien och björnexpeditioner i Finland. Även expert på flygbokning. På Äventyrsresor sedan 2011.
  john@aventyrsresor.se

 • Håkan Tranér

  Håkan Tranér

  Reseproducent

  Aktiva resor och polardestinationer ligger Håkan varmt om hjärtat så om du vill vandra på din resa är det honom du ska prata med. Han har upplevt skillnaden mellan tunn luft på Kilimanjaro, Machu Picchu, Everest Base Camp och Island Peak. På Äventyrsresor sedan 2006.
  hakan@aventyrsresor.se

 • Peter Hunger

  Peter Hunger

  Reseproducent

  Peter är huvudansvarig för våra djur- och naturresor. Han har besökt de flesta stora nationalparkerna i östra och södra Afrika samt Indien. Han har följt med eller varit färdledare på våra kryssningar till Arktis och Antarktis, Kurilerna, Frans Josef land, Wrangelön och Galapagosöarna. Han är ornitolog och hjälper dig gärna om du har specifika frågor om djur- och fågelliv i de olika nationalparkerna. På Äventyrsresor sedan 1997.
  peter@aventyrsresor.se

 • Sofia Larsson

  Sofia Larsson

  Reseproducent och resekonsult

  Sofia ansvarar för produktionen av de flesta av våra Familjeexpeditioner. Har du frågor kring våra resor till Centralamerika och Asien, eller om du vill göra en resa som kombinerar sol och bad med naturaktiviteter eller safari, är Sofia den du ska kontakta. Några av favoritresmålen är Sydafrika, Sri Lanka och Mexiko, gärna tillsammans med barnen. På fritiden tar hon gärna en löprunda i spåret, spelar innebandy och är lagledare för ett pojklag i fotboll. På Äventyrsresor sedan 2003. 
  sofia@aventyrsresor.se